Adembalans Methode

 

De Adembalans Methode is met recht het meest complete systeem van dit moment en de toekomst, het werkt op alle organen. De Adembalans Methode bestaat uit twee belangrijke onderdelen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn:
1. Irigonis
2. De “celversterker”, een uitgekiend klein apparaat dat de opname van zuurstof in het lichaam optimaliseert.

 

Zuurstof wordt gebruikt door onze cellen om energie aan te maken. Hoe meer zuurstof er bij de cellen kan komen, hoe meer energie de cellen zullen aanmaken. De cellen worden hierdoor sterker en zijn beter bestand tegen infecties. Omdat de cellen meer energie kunnen afstaan aan ons lichaam zullen we fitter en gezonder zijn. Dit effect is bij iedereen vast te stellen.

De Adembalans ademhaling is een speciale manier van ademhalen die iedereen kan aanleren. Het zorgt voor het herstel van uw zuurstofbalans en daarmee uw vitaliteit en gezondheid. Het heeft grote invloed op lichaam en geest.

De Adembalans Methode is door zijn opzet de meest complete therapie, die een optimale balans in het lichaam brengt door een geheel nieuwe manier van ademhalen te combineren met de sterk mineraalhoudende Irigonis. Het systeem is dusdanig ontwikkeld dat iedereen er baat bij heeft.

Doordat deze methode op het hele lichaam werkt sluit het heel goed aan bij het holistische denken van deze eeuw. Met holistisch wordt het hele lichaam bedoeld in samenhang met een gezonde geest. Gezondheid kan alleen verkregen worden als alle organen en functies van het menselijk lichaam goed functioneren. Dat betekent dat alle cellen in het lichaam gezond behoren te zijn. Daarnaast is goede opname van voedsel van essentieel belang. De complete Adembalans Methode werkt op alle organen, indien goed uitgevoerd is levensverlengende gezondheid gegarandeerd. De hernieuwde celopbouw doet het lichaam, op een volkomen onschadelijke wijze regenereren (volledig herstellen). De Adembalans Methode, is een bewuste keuze het houdt nog wel wat in om deze holistische methode toe te laten in je leven!

Het vergt wel discipline en motivatie, doorzetten is een vereiste om het beoogde resultaat te behalen. Alle cellen worden sterker en zieke cellen worden gezond, de zieke cellen zijn de slapende cellen die nog niet actief zijn. De Adembalans Methode dient elke dag een uur lang beoefend te worden. Vier uur er vóór en twee á drie uur erna mag men niet meer eten en slechts matig drinken. Liever geen alcohol.
Na een paar maanden gebruik merkt elke be-oefenaar al een verandering en verbetering in zijn gezondheidstoestand. Het duurt enige jaren voor men het wenselijke, maar niet noodzakelijke doel, bereikt; namelijk het endogene stadium. Endogeen wil zeggen dat het lichaam helemaal doordrenkt is met zuurstof en dus hoeft er minder zuurstof aangeleverd te worden via de longen. Het resultaat is dat

iemand in dit stadium slechts drie maal per uur adem hoeft te halen. Hoe jonger men begint (vanaf zeven jaar), hoe eerder men endogeen wordt. Dit is logisch omdat een kind nog op de natuurlijke manier, vanuit de buik, ademhaalt. Ouderen ademen veel oppervlakkiger. Het is algemeen bekend dat hoe minder vaak men ademhaalt hoe ouder men wordt. We vinden dit terug in India, yoga b.v. is hierop gebaseerd. In China wordt de langzame, diepe ademhaling beoefend door middel van Tai Chi. De Adembalans Methode gaat echter veel verder, het is een absolute doorbraak voor iedereen die dit wil doorzien. Door onze westerse oppervlakkige manier van ademhalen zijn de onderkanten van de longen verstopt. Hierdoor kunnen vermoeidheid, chronische ziekten en zelfs depressiviteit ontstaan. Alles in het lichaam is namelijk door middel van de bloedvaten aangesloten op de longen.

Bij ouderen duurt het langer voor het endogene stadium wordt bereikt, omdat zij veel langer oppervlakkig adem hebben gehaald. Bijzonder is dat mensen die veel vliegen, zoals piloten en vliegtuig personeel, sneller endogeen zijn. Zelf heb ik er vijf jaar over gedaan om het endogene stadium te bereiken. We zien dit b.v. ook duidelijk bij mensen die bepaalde sporten leren, zeker bij de oosterse zoals karate, Judo, Tai Chi etc. Het gaat hier niet alleen om het aanleren van bewegingen maar ook om het ontspannen van het lichaam en de kunst van het luisteren. Het kan wel tien jaar duren voor men dit geleerd heeft en vaak wordt dit gevolgd door een paar jaar waarin men de verfijningen leert. Dit beseffende kunnen we met recht zeggen dat een gemiddelde van vijf jaar voor de Adembalans Methode niet lang is, zeker niet als we zien welk resultaat we er mee behalen

Het leven verbetert aanzienlijk met de Adembalans Methode, men zal minder vaak ziek zijn, chronische ziekten worden voorkomen en verholpen. Het vertraagt het verouderingsproces, normaliseert het gewicht en men gaat er jonger uitzien. Oudere mensen zullen zonder chronische ziekten of ongemakken door het leven gaan en met veel plezier een hoge leeftijd bereiken.

Jonge mensen zullen gezond blijven, een topconditie krijgen en geestelijk, door innerlijke harmonie, op een hoger niveau leven. Met de Adembalans Methode bereikt u, op een veilige en natuurlijke wijze, een volledig herstel van:

1. Uw cellen, de kern van het menselijk lichaam.
2. De ultieme gevoelens van uw verborgen welzijn.
3. Het vermogen de schepping te doorzien waar door men zich opnieuw één zal voelen met ‘ alles wat leeft. ’

Hier volgen een aantal van de vele reacties die we gekregen hebben van gebruikers van de Adembalans methode.

Aan de directie van de stichting Adembalans Methode
In 2004 kwam mijn moeder voor het eerst bij dhr. Bloem, hij vertelde haar dat ze een ernstige ziekte had en naar het ziekenhuis moest gaan. Na verschillende onderzoeken kreeg ze te horen dat ze nierkanker had, volgens de artsen niet te genezen. Ik was volledig in paniek en besloot de Adembalans Methode voor haar te kopen. Mijn moeder begon met oefenen, dit was voor haar niet gemakkelijk, haar hart was verzwakt en haar longen functioneerde ook niet helemaal. Maar ze bleef volhouden. Nu, bijna twee jaar later gaat het weer goed met haar. De bloedwaarde en urinewaarde zijn voor 95% weer normaal. Dankzij de Adembalans Methode is mijn moeder nog steeds bij me. Heel erg bedankt voor alles.
E.v.d.B. Zoetermeer

Mijne Heren,
Toen ik begon met de Adembalans Methode kon ik niet meer dan tien meter lopen, ik had het gevoel dat ik op kussentjes liep en mijn benen waren praktisch gevoelloos.
Ik wilde geen reguliere medicijnen gebruiken en hield mezelf op de been met korenwijn. Het was rampzalig. Na ruim drie jaar de Adembalans Methode gedaan te hebben, wat de nodige doorzettingsvermogen vergde, kan ik nu weer vijf uur lopen, het kussentjes gevoel is weg en mijn benen zijn ook weer in orde. Met vriendelijke groet,
F. te Den Haag

Mijne Heren,
Voordat ik met de Adembalans Methode begon had ik zeer veel last van ‘slaapziekte’of te wel ‘narcolepsie’. Waar ik me ook bevond, in de auto, de trein of bioscoop binnen een paar minuten zat ik te slapen. Mijn rijbewijs heb ik zodoende ook nooit gehaald. Toen ik met de oefeningen begon viel ik steeds in slaap, als ik wakker werd ging ik weer door tot ik weer in slaap viel, na een tijd werd het  minder en op een gegeven moment viel ik helemaal niet meer in slaap. Nu, bijna een jaar later kan ik een film uitkijken, genieten van een autorit en val ik niet meer in slaap gedurende een gesprek, wat een wonder.
Woorden schieten te kort om u te laten weten hoe dankbaar ik ben.
L. te D


Mijne Heren
Na twee jaar oefenen met de celversterker ben ik sinds zes weken endogeen, dit heeft een verjongings proces in beweging gezet. Mijn  energieniveau is omhoog gegaan. Mijn geheugen is teruggekomen en ik kan me weer zonder moeite namen herinneren. Een grote moedervlek op mijn rug is verdwenen en mijn haar dat wit is wordt weer zwart bij de wortels. Sinds ik endogeen ben is er een enorm gevoel van weldadigheid over me heen gekomen. Ik raad iedereen aan dit te doen. Het vereist zelfdiscipline om dit elke avond te doen maar de beloning bestaat uit een leven zonder ziektes.
Gert, Canada