Irigonis

Aangezien uw uiterlijke leven nauw verbonden is met uw innerlijke leven, is het van het grootste belang dat uw omgeving een gezonde trilling heeft en ontdaan is van negatieve invloeden. Irigonis bevat alle mineralen die het lichaam nodig heeft. Bovendien heeft het een zo sterke uitstraling dat het de hele omgeving reinigt en in balans brengt, praktisch iedereen voelt dit.

De Bovis-waarde is in zeven jaar tijd gestegen van 350 Bovis naar een ongelooflijk hoge waarde van  triljarden Bovis. Irigonis heeft een geweldig positieve invloed op uw welzijn en op uw omgeving. Als men 2 x daags, ’s ochtends en ’s avonds voor de maaltijd, 11 druppels inneemt werkt het algemeen genezend en weerstandverhogend. Irigonis is zeer heilzaam; zo heeft het zich ruimschoots bewezen bij een veelvoud aan klachten. Irigonis wordt geleverd in heel speciaal diep violet glas. Dit glas werkt conserverend en verhoogt de harmoniserende werking. Irigonis werkt geestelijk en lichamelijk. Het maakt het lichaam sterker en de geest krachtiger. Hierdoor helpt het bijvoorbeeld ook bij de aanpak van verslavingen. Het is gebleken dat o.a. stoppen met roken eenvoudiger wordt. Bovendien zult u geen mineralentekort meer hebben.

Irigonis is verdeeld in twee werkingsgebieden, namelijk  Altijd Fit en Irigonis Balans:
1. Altijd Fit in een pipetflesje van 30 ml (bevat 600 druppels) wordt altijd geleverd met een navulfles van 100 ml. (2000 druppels). Het heet Altijd Fit vanwege het positieve effect op de vitaliteit en wordt gebruikt bij alle kwalen en aandoeningen. Altijd Fit is voor uw weerstand en bevat alle mineralen die het lichaam nodig heeft.

2. Irigonis Balans is een flesje van 100 ml (met label) voor het zuiveren van de omgeving en het neutraliseren van de stralingen van computers, tv’s en andere elektrische apparaten. Een flsje straalt ongeveer zes meter rondom uit. Bovendien brengt het de woonomgeving in balans wat voor ieder mens die gevoelig is en openstaat voor kosmische en spirituele trillingen waarneembaar is. Vier flessen Irigonis Balans eerst vijf dagen op de circulerende verwarming leggen, waardoor het hele huis veel prettiger en verfijnder aan zal voelen, bevestigt u ze daarna om de waterleiding bij de meter de trillingen worden door het leidingwater overgenomen met als gevolg dat het water zich hersteld waardoor het gezonder en krachtiger wordt. U zult het ook zien aan uw planten die beter zullen gaan groeien en aan het eten dat beter van smaak wordt.